beats by dre cheap

MURADI BISMILE

 1)  Ko Bismile bude mnogo ucio moze njime moliti Allaha da mu se ostvari zelja svake vrste a narocito njime moze moliti da mu dadne nafaku na zgodan nacin i njime ce mu Allah povecati ugled i na nebu i na zemlji

 2)  Ko bude ucio Bismille pred spavanje 21. puta Allah ce ga spasiti...... od zlih ljudi i djina, od kradje, od vatre, od iznenadne smrti i od svake nesrece.

 3)  Kad se dolazi na sud ili pred zulumcara treba prouciti 50. puta Bismilleta, pa ce to biti uzrok da oni prema njemu budu blagi i ponizni, nece mu nikakva zla uciniti.

 4)  Ko prouci Bismillu nad bolesnikom 7 dana po 100 puta neprekidno ili vise od 7 dana to moze biti uzrok da tom bolesniku prodje bolest.

 5)  Ko prouci Bismille  113 puta za vrijeme dok je Imam na minberi u petak i zajedno sa Imamom dok Imam bude ucio dovu minberi da zamoli Allaha za svoju potrebu Allah ce mu primiti molbu.

 6)  Ko ujutro u nedelju pred izlazak sunca prouci Bismillu  330 puta a zatim  100 puta salavat na Muhammeda a.s. , Allah ce mu dati nafaku odakle se i nada i nenada.

 7)  Ko bi jed ucno neizvjesno vrijeme ucio Bismille  787. puta za neku vaznu stvar ili za svoju zelju i potrebu i radi spasenja od neprijatelja ili radi zarade i uspjeha, zelja ce mu se ispuniti.

 8)  Radi kise treba uciti Bismillu nekoliko dana po  70. puta isto uciti Bismilu 787. puta  7. dana neprekidno u samoci posteci svaki dan, to neprekid uciti Allah ce mu ostvariti murad.

 9)  Ko bi ucio Bismillu  40. jutara iza sabah namaza  2500. puta cisto vjerujuci u dobrote i snagu Bismilleta, Allah ce mu dai neko svoje vise znanje i tajnu. Isto tako ko bude ucio Bismillu  1000. puta na dan, Allah ce mu ispuniti sve po na lak nacin, na ovom i na onom svijetu.

10)  Ko bi bio zatvoren u tamnicu ili bi imao neku veliku brigu, neka uci svaki dan po  1000. puta Bismillu, spasice se i otklniti tu brigu.

11)  Ko ima slabo pamcenje i razum treba uciti Bismillu 1000. puta na kisnu vodu i tu vodu piti   7. dana u vrijeme izlaska sunca pa ce dobiti dobro pamcenje i razum.

12) Napisati Bismillu  30. puta pa objesiti negdje na zid radi bereketa u imovini i zaradi, u tu prostoriju nece uci ni djin ni sejtan.

    

SEJJIDI SUAD MUTEKIJA
http://sejjidsuadmutekija.blogger.ba
19/11/2008 17:29