beats by dre cheap

KAKO BITI JAKA SA SVOJIM MUŽEM?

LIČNOST ŽENE

Kako je lijepo biti žena sa snažne ličnosti , um , svjesnost , i vizija kako bi ona mogla napraviti istu slavu , i letjeti sa svojim sposobnostima kroz ovosvjeski život , i biti u mogućnosti da joj svi oko nje lete ka izvrsnom uspjehu , ali nažalost ima mnogo žena pate od problema zavisnosti i prekomjerne povezanosti sa mužem .

Važno je napomenuti da muškaraci ne vole emocionalnu ovisnost o njima , a može prihvatiti žene koje su trajno u odnosu sa njima , jer to smatraju znakom slabosti u svom karakteru , jer par procjenjuje da je ugrožen od žene, o ovo ponašanje stvara dojam da je samo oženojo i da nije zrela da ima svoj udio u zajedničkom životu .

OPREZNI BUDITE U KULTURI PONAŠANJA I GOVORA

— Mora žena da bude obrazovana, sposobna za uspješan dijalog sa mužem , ako nešto raspravlja sa njime , neki partneri vole dijalog sa svojim suprugama i konsultovati seo nekih stvari , kao đto on voli da ima jedan jasan odgovor na njegova pitanja , i nove ideje o tome koja govori o najboljem izboru koju muđ predlaže .

BUDITE STRPLJIVI ; MUDROST ; RACIONALNOST

— Žena mora prije nego đto razgovara sa svojim suprugom, o bilo kojoj temi i redosljedu , razmislite o načinu rasprave , o problemima i stvarima koje ga ljute ,morate se zajedno držati i biti jaki kako da rješavate probleme životne , stoga morate posjedovati veliku snagu da bi mogli preuzeti odgovornost za cijelu kuću , a onda je čovjek smatra da je oženio snažnu ličnost koja je u stanju nositi se sa uslovima života , da se prevaziđu poteškoće .

BRZINA , INTELIGENCIJA , SPOSOBNOST

— Tako da su žene u stanju da se bave problemima brzo , sa minimalnim gubicima , tako da izgledaju čovjeku impresivno , da su u stanju da prevaziđe konstantno i inteligentno .

OSLANJANJE

— Muškarci imaju tendenciju da su jake žene u stanju imajući u sebi odgovornost , koju može nositi van svog rada , ne tražeći za pomoć od njega , kao žena treba biti preokupirana sa radom na jačanju svoje ličnosti i povećanja samopouzdanja u sebi .

OČUVATI DOSTOJASTVO

— Ako ostavi ženu njen suprug iz bilo kojeg razloga , tako da postaje sama , a porijeklo odnosa koje su upotpunjivali i muž i žena jeilo kakvudni na druge , žene ne moraju prihvatiti bilo kakvu vrstu verbalnog zlostavljanja ili fizičkog .

ŽENE ZADRŽAVAJU NEKU PRIVATNOST

— Nije neophodno čovjeku da otkrije sve svoje stvari . Svaka žena ima neke od tajni koje drže za sebe i ona ih ne otkriva .

SVJESNOST ŽENE

Žena treba da ima visok nivo znanja o svojim pravima i dužnostima .

SEJJIDI SUAD MUTEKIJA
http://sejjidsuadmutekija.blogger.ba
20/05/2018 19:08