beats by dre cheap

NAČIN DA SE POSTIGNE SREĆA IZMEĐU MUŽA I ŽENE

Postizanje braćne sreće nije teško , ali to morabiti neke stvari koje se odnose na život , da se u braku to postigne , a ipak smo pronašli mnogi se parovi žale na pogoršanje , problema i svađa .a nisu u stanju da shvati partnera , tako da u ovom članku ććemo spomenuti neke od načina za postizanje sreće između supružnika .

RAZUMNOST UDALJAVANJA

Umoran od nekih parova , jedni od drugih , jer su većinu vremena na istom mjestu , dom , a to smanjuje žudnju njednu od drugog , i stalno trenje između njih uzrokuje mnoge probleme koje ubijaju sa protokom vremena , ljubavi i topline u kući , tako da je bolje da se razdvoji par tokom dana za neko vrijeme , das se bave njihovim aktivnostima koje vole , nema štete ako muž napusti suprugu da radi u drugoj sobi, dok bavljenje sportom van kuće u vrtu , ili jedan odzasebnih prostorija u kući ,a ne mislim na udaljenost, samo na druge prostorije , ali razgovor na daljinu ne postoji ; Postoji potreba za dosta pitanja između para . To je teško i otuđuje jedni od drugoga .

RAZUMJEVANJE

To nije u redu da se podvrgnu bračni odnos prema zahtjevima muža i samo njegovih želja ,ili samo želja supruge ., a jedna od stranaka da se smatra ugnjetavana i da joj se čini nepravda i da da se suzbije u smislu ovog stanja , na način kroz njihov razgovor da se usvoji razumjevanje , bilo obićno ili kontravezno , mora se poštivati jedno drugo , da nebi došlo do ugrožavanja braka i ugrožavanja supruga da se razvede od svoje supruge .ili premlačivanja, kučnog pritvora , ne iskorištavati siromaštvo supruge od strane muža i da ne degradira svoje vrijednosti .

OSLOBODITI SE RUTINE

Dnevne rutine i monotone aktivnosti koje se sprovode u kući, zapravo dovode do dosade , i elimitirati ili smanjiti ga s vremena na vrijeme, a to mogu biti neke manje promjene , ako supruga promjeni stil oblaćenja ili izgleda , supruga da vjeruje mužu ako mu je nekad potrebna tišina ,, ili da se ne obazire na njega ako on rješava neke probleme , da se ne uključuje u to , nije pogrešno uvjerenje da se ne šali sa mužem ili da pričaju viceve , šale , neka unese nove aktivnosti u naćin komunikacije s mužem. Sa mužem neka ide u šetnju ili suprug da joj pošalje buket cvjeća za suprugu ,neke druge stvari koje se mogu činiti da se bračni život riješi rutine .

— Ako suprug ne voli da razgovara sa ženom kad se osjećaw ljutit ili tužan , kao i mnogi muškarci, žena neka ne insistira da zna razlog za njegovo loše stanje , a za razliku, čovjek mora da shvati neke od karakteristika kojeon može vidjeti kao i obične ili jednostavne ,u ženi , koja voli da sluša što se govori ili dešava . Neke žene takođe nevole ometanje svog muža da ne izražavaju svoja osjećanja ili čak tokom porodičnih sesija .

SEJJIDI SUAD MUTEKIJA
http://sejjidsuadmutekija.blogger.ba
20/05/2018 19:38